Modul 1 – Lek med farger

kr 1500


• Kurset inneholder 23 videoer
• Nedlastbart kompendie/arbeidshefte i PDF-format
• Varighet: 1 år fra bestillingsdato

Hva er et online kurs?

Online kurs er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av mange videoer og du kan laste ned et tilhørende kompendie, et arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.

Kategori:

Beskrivelse

Det å male starter med fargene. Enten du er helt nybegynner eller videregående er dette kurset en kilde til god fargekunnskap. Jeg viser deg hvordan du kan lage all verdens fargetoner av bare fem farger; rød, gul, blå, sort og hvit.

Gjennom mange små videosnutter lærer du hvordan du blander dine egne fargetoner, lettfattelig og pedagogisk. Du vil se hvordan du nærmest kan leke deg frem til noen flotte resultater, og i slutten av kurset vil du lære å male et enkelt landskap.

Det er når du mestrer at gleden kommer. Nettopp dette er viktig for meg at du skal føle på. Når du tar i bruk alt du har lært i dine egne malerier, vil du se at disse får en helt spesiell glød.

Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset.

Kurset passer for deg som ønsker å lære å male.

• Kurset inneholder 23 videoer
• Nedlastbart kompendie/arbeidshefte i PDF-format
• Varighet: 1 år fra bestillingsdato

X